Welcome to OrchidsForum.com. We are a friendly online community for Orchid Growers all over the world. If you haven't joined yet we invite you to register and join our community. Hope to see you on our forums!

firefox vs explorer?

Discussion in 'Website Support & Feedback' started by This_guy_Bri, Dec 25, 2008.

  1. This_guy_Bri

    This_guy_Bri weirdo

    Messages:
    868
    Likes Received:
    5
    Location:
    here
    is it just me?
    it seems that when i open the forum in firefox, i'll be able to see the photos maybe 1/3 of the time. seems okay if i use ie but i prefer firefox.
    any thoughts?
    oh yeh, happy holidays.
     
  2. mini-catts

    mini-catts Member

    Messages:
    554
    Likes Received:
    42
    Location:
    California
    i use firefox and have not experienced any problems. Maybe it's your internet hook up? DSL, cable, or dial up?
    Peter T.
     
  3. Forrest

    Forrest Really Neat

    Messages:
    2,300
    Likes Received:
    27
    Location:
    Northern California
    I use firefox as well and have not had any problems. It is important to note that you must be logged in to view pictures. If you arent they will not display.
     
  4. This_guy_Bri

    This_guy_Bri weirdo

    Messages:
    868
    Likes Received:
    5
    Location:
    here
    right. i'm at work but i work at a university and they don't block anything. fast hookup... i use the most recent firefox, i usually open multiple windows. i'm logged in.
    hmmm...
    oh well.
     
  5. Forrest

    Forrest Really Neat

    Messages:
    2,300
    Likes Received:
    27
    Location:
    Northern California
    well, this is good to know. Can you please send me a pm next time it happens. Let me know when and what thread.

    Thanks.
     
  6. Marni

    Marni Well-Known Member Staff Member Supporting Member

    Messages:
    13,449
    Likes Received:
    3,248
    Location:
    Santa Rosa, CA
    I use firefox on a Mac and have no problems with images.
     
  7. Doc Elly

    Doc Elly Member

    Messages:
    111
    Likes Received:
    3
    Location:
    Seattle, WA
    Everything works fine with Safari on Mac, too.
     
  8. This_guy_Bri

    This_guy_Bri weirdo

    Messages:
    868
    Likes Received:
    5
    Location:
    here
    i think my computer may just be a little screwy....
     
  9. emuehlbauer

    emuehlbauer New Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    8
    Location:
    Rego Park, Queens, NY
    I have no problem with Firefox...maybe you just have to update it....they just updated a few days ago.....Eric
     
  10. This_guy_Bri

    This_guy_Bri weirdo

    Messages:
    868
    Likes Received:
    5
    Location:
    here
    it happens more with some posters than others.
    my firefox is totally up to date, though....