Welcome to OrchidsForum.com. We are a friendly online community for Orchid Growers all over the world. If you haven't joined yet we invite you to register and join our community. Hope to see you on our forums!

New thread not showing up in "What's new"

Discussion in 'Website Support & Feedback' started by mrbreeze, Jun 19, 2012.

  1. mrbreeze

    mrbreeze Anglican Supporting Member

    Messages:
    1,362
    Likes Received:
    35
    Location:
    Oklahoma
    I just posted pics of Cyrtorkis praetermissa and clicked on 'What's New' to make sure it worked. I checked the first two pages and don't see it anywhere. But when I go to the species section, it is there. Is this a problem or a setting or something else? thanks
     
  2. Reyna

    Reyna Orchid Obsessed Supporting Member

    Messages:
    984
    Likes Received:
    86
    Location:
    Arkansas, USA
    It's there now Mike . . .
     
  3. Marni

    Marni Well-Known Member Staff Member Supporting Member

    Messages:
    13,448
    Likes Received:
    3,248
    Location:
    Santa Rosa, CA
    I think if you posted it, the software thinks it isn't new to you. Brent is working on getting the "Recent Post" button back up after it got lost in an update. That one will show you things even if you have already looked at them. In the meantime past this into your browser: http://www.orchidsinteractive.com/find-new/threads?recent=1
     
    Brent W likes this.
  4. Brent W

    Brent W Owner Staff Member

    Messages:
    671
    Likes Received:
    63
    Location:
    Huntsville, AL
    Marni nailed it. If you post something, "What's New" doesn't show it to you because it isn't new to you. I will have the Recent Posts link up within the next few hours :)