Welcome to OrchidsForum.com. We are a friendly online community for Orchid Growers all over the world. If you haven't joined yet we invite you to register and join our community. Hope to see you on our forums!

Trouble getting the forum page to come up

Discussion in 'Website Support & Feedback' started by Marni, May 8, 2017.

  1. Marni

    Marni Well-Known Member Staff Member Supporting Member

    Messages:
    13,457
    Likes Received:
    3,252
    Location:
    Santa Rosa, CA
    I've just had an email from Chuck-NH who is having trouble getting to the the forum. He is on an iPad and using Safari. I've sent him the URL to be sure that that isn't the problem. he told me when he tries says Safari "cannot connect with the server."

    Has anyone had this issue or know what the problem could be?
     
    Chuck-NH likes this.
  2. Kipper

    Kipper CoffeeCoffeeCoffee... Supporting Member

    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    409
    Location:
    Ft. Worth, Texas
    Getting on fine but I use Firefox...
     
  3. Brent W

    Brent W Owner Staff Member

    Messages:
    671
    Likes Received:
    63
    Location:
    Huntsville, AL
    I am not seeing anything jump out at me from my end.
     
  4. Chuck-NH

    Chuck-NH Well-Known Member

    Messages:
    1,983
    Likes Received:
    1,925
    Location:
    New Hampshire, USA
    Thanks all! Don't know if it was a coincidence or not, but this is the first time I've been able to access the site for several days. I've been traveling a lot the last few weeks, so don't know if logging into hotel wifis could have made a difference in settings. This appeared to be the only website that I couldn't connect to.
     
    Marni likes this.
  5. CoveLady

    CoveLady Active Member

    Messages:
    571
    Likes Received:
    120
    Location:
    Brevard NC
    I also used Safari until recently as I have been having the same problem. I now use Chrome or Firefox.
     
    Marni likes this.
  6. Chuck-NH

    Chuck-NH Well-Known Member

    Messages:
    1,983
    Likes Received:
    1,925
    Location:
    New Hampshire, USA
    It doesn't appear to be happening anymore, but I loaded mobile chrome on my iPad just in case! Thanks everyone.